Garanții

Servicii de contabilitate cu garanție

Oferim servicii de contabilitate în Timișoara, întocmire INTRASTAT, înființare firme și servicii de personal/HR.

Găsirea unui expert contabil în grija căruia să vă lăsați afacerea e foarte importantă. Vă punem la dispoziție următoarele garanții concrete:

Garanția de risc contabil

NOU! În Timișoara – Asigurare Malpraxis – Servicii contabilitate

Noi greșim, noi plătim! Greșelile de operare – raportare contabilă eronată ce generează amenzi și costuri suplimentare, respectiv penalități pentru client, sunt suportate de către firma noastră de contabilitate. De asemenea, suntem acoperiți de Polița pentru Asigurare Malpraxis în domeniul financiar contabil, pe care o vom pune la dispoziția clientului.

Garanția pe viață

În situația în care clientul încetează contractul cu noi și ulterior se descoperă erori contabile făcute la operare, declarare, declarații nedepuse sau alte erori, le corectăm.

Garanția ratei de succes

100% banii înapoi! Dacă după două luni de la semnarea contractului clientul este nemulțumit de colaborarea cu noi, îi restituim integral contravaloarea serviciilor de contabilitate pentru cele două luni de colaborare.

Garanția de plată a penalităților/dobânzilor

Întârzierea raportării de către noi a sumelor de plată către stat, sume pe care clientul le datorează, respectiv în ziua scadenței sau după scadență, care generează penalități și dobânzi este integral vina noastră. Penalitățile/dobânzile se achită de către noi.

Garanția lucrului bine făcut

Prelucrăm și întocmim documentele contabile în conformitate cu legile în vigoare: contracte de muncăacte adiționaleformulare de contractedocumente fiscale justificative.

polita-malpraxis
Shopping Basket