Garanții

Servicii de contabilitate cu garanție

Vă punem la dispoziție următoarele garanții concrete:

Garantia serviciilor de contabilitate

Pentru orice antreprenor este important ca serviciile de contabilitate sa fie de calitate superioara tocmai pentru a putea avea o imagine fidela in situatiile manageriale , de aceea apelam la un expert contabil profesionist.
Pentru a intari credibilitatea in ce priveste serviciile oferite societatea noastra de contabilitate va pune la dispozitie o serie de garantiil contractuale.

  1. Garanția de risc contabil - asigurare Malpraxis pentru serviciile de contabilitate

Noi gresim noi platim ! Greșelile de operare – raportare contabilă eronată ce generează amenzi și costuri suplimentare, respectiv penalități pentru client, sunt suportate de către societatea noastră de contabilitate.

2. Garanția lucrului bine făcut - Prelucrăm și întocmim documentele contabile în conformitate cu legislatia în vigoare.

3. Garantia pe viata - În situația în care clientul încetează contractul cu noi și ulterior se descoperă erori contabile făcute la operare, declarare, declarații nedepuse sau alte erori, le corectăm.

4. Garanția ratei de succes -100% banii înapoi! Dacă după două luni de la semnarea contractului clientul este nemulțumit de colaborarea cu noi, îi restituim integral contravaloarea serviciilor de contabilitate pentru cele două luni de colaborare.

5. Garanția de plată a penalităților/dobânzilor - Întârzierea raportării de către noi a sumelor de plată către stat, sume pe care clientul le datorează, respectiv în ziua scadenței sau după scadență, care generează penalități și dobânzi este integral vina noastră. Penalitățile/dobânzile se achită de către noi.

contabilitate-timisoara-contaconsult
Shopping Basket